Foto's

Over Side

Side Royal Palace Hotel & Spa is gesitueerd in de kustregio van Evrenseki waar zich voornamelijk hotels bevinden. Langs het strand ligt een sfeervolle 5 kilometer boulevard met veel winkeltjes en eettentjes. Het oorspronkelijke bevindt zich enkele kilometers landinwaarts.

Bent u gesteld op wat meer levendigheid of geïnteresseerd in cultuur? Breng dan zeer zeker een bezoekje aan het oude centrum van Side (7 kilometer). U kunt hier met de dolmus gemakkelijk naar toe. Deze sfeervolle badplaats beschikt over talloze historische bezienswaardigheden waaronder de tempel van Apollo en het indrukwekkende amfitheater. Het doolhof van kleine straatjes en steegjes inhet centrum nodigt volop uit tot rond dwalen en sfeer proeven.

Maar ook voor zon, zee en strand bent u in Side aan het juiste adres. Vanuit de haven kunnen mooie boottochten langs de kust gemaakt worden. Verder beschikt deze badplaats over een langgerekt zandstrand. Manavgat ligt op 10 kilometer van het hotel en is ook per bus uitstekend bereikbaar. Op maandag is er in het centrum een grote streekmarkt waar u gegarandeerd slaagt voor een origineel souvenir. Verder zijn de watervallen ook zeker het bekijken waard. In de bossen rondom Manavgat kunt u heerlijk picknicken. Het zachte mediterrane klimaat in deze regio nodigt vanaf het vroege voorjaar tot diep in het late najaar uit tot vakantievieren.

Vergelijk Side Royal Palace Hotel & Spa bij 1 aanbieder Bekijk prijs